Published On: 19 Maj, 2017

Vdekja e Agim Kikajt është humbje e madhe

Telegram ngushëllimi

Me pikllim të madh morëm lajmin për vdekjen e Agim Kikajt, veprimtarit të devotshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Vdekja e Agim Kikajt është humbje e madhe për familjen sepse me humbjen e Agimit, familja humbi njeriun e urtë dhe të dashur kurse Lidhja Demokratike të Kosovës humbi veprimtarin e devotshëm për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Ju shprehim ngushëllimet tona të sinqerta famljes Kikaj, miqëve, Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe bashkëveprimtarëve të të ndjerit Agim Kikaj.

Pushtoftë në paqe!

Për Degët e LDK në Suedi, Norvegji dhe shtetet e Benluksit:

Qibrije Hoxha

Daut Haxhaj

Bahtir Kastrati

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...