Published On: 8 Korrik, 2016

Vazhdon seanca e Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Seanca plenare e Kuvendit të Republikës së Kosovës, po vazhdon edhe sot, ku pritet të shqyrtohet për herë të dytë projektligji për investimet strategjike në Republikën e Kosovës, pastaj raporti i Zyrës së Rregullatorit për Energji dhe raporti i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2015.

Në këtë seancë po ashtu si pikë e rendit të ditës është paraparë emërimi i anëtarit të Këshillit Drejtues të Institutit Gjyqësor të Kosovës, zgjedhja e një anëtari të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit, shqyrtimi i raportit të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2015, si dhe shqyrtimi i propozimit për shpalljen e 5 Shtatorit – “Dita e Bamirësisë – Nëna Terezë”./KosovaPress/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...