Published On: 5 Qershor, 2016

Vazhdon riorganizimi masiv i AKR-së

 

Sot Forumi Rinor i Aleancës Kosova e Re, dega në Ferizaj, mbajti Kuvendin e vet zgjedhor. Në prani të një numri të madh delegatësh me shumicë votash u zgjodh kryesia dhe kryetari i kësaj dege. Kryetari i sapo zgjedhur Buletin Bajrami duke falënderuar delegatët për besimin e dhënë, deklaroj se të rinjtë në AKR nuk do të angazhohen vetëm gjatë fushatës zgjedhore, por ata do të jenë pjesë e vendimmarrjes dhe proceseve politike.

Gjatë punimeve të Kuvendit zgjedhor, gjithashtu u theksua se me qeverisjen e AKR-së, të rinjtë do të kenë kushte më të mira jetese, perspektivë dhe të ardhme më të mirë.

Një kuvendi i tillë zgjedhor dje është mbajtur edhe në Mitrovicë, ku para një numri të madh delegatësh u zgjodh kryesia dhe kryetari i forumit rinor. Kryetar i kësaj dege të forumit rinor, u zgjodh Gjergj Beka, i cili falënderoi presidentin Behgjet Pacolli për hapësirën dhe mundësinë që po ua ofron të rinjve brenda AKR-së, për të kontribuuar në zhvillimin e vendit.

Pas mbajtjes se këtyre dy kuvendeve zgjedhore, do të pasojnë edhe kuvendet tjera zgjedhore në komunat e Kosovës, dhe njëherësh AKR-ja u bënë thirrje të gjithë të rinjve me vullnet për punë t’i bashkohen procesit zgjedhor brenda AKR-së, dhe kështu të bëhen pjesë e progresit shoqëror.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...