Published On: 15 Shkurt, 2016

Vazhdon abuzimi me vetura zyrtare (Video)

  • Derisa qeveritarët thanë se duan të ndalin keqpërdorimin e veturave zyrtare, një gjë e tillë nuk po ndodh, raporton KTV.

Përveç se ka vazhduar raportimi në media për kalimin e veturave jashtë shtetit, policia e Kosovës nuk ka marrë asnjëherë një vendim nga qeveria për të raportuar për to.

Deklarimet e zëdhënësit të qeverisë Arban Abrashi se po bashkëpunojnë me policinë për të raportuar raste të tilla i ka demantuar policia.

Në një përgjigje të policisë, thuhet se policia deri në këto qaste nuk ka ndonjë vendim të tillë, në bazë të të cilit Policia e Kosovës raporton për kalimin e veturave zyrtare përmes Pikave të Kalimit të Kufirit.

Në përgjigjen e policisë tutje thuhet se detyrat dhe autorizimet e Policisë së Kosovës janë të përcaktuara me ligj, ndërsa me kërkesë të institucioneve, policia është e autorizuar t’u ofrojë ndihmë në kryerjen e detyrave publike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...