Published On: 29 Shkurt, 2016

Uzurpatorët e 169 banesave në Prishtinë

Në kryeqytet deri më tani janë identifikuar 169 banesa të uzurpuara. E, pikërisht për këtë Ndërmarrja Publike Banesore ka ngritur padi ndaj personave që shfrytëzojnë këto të fundit, por se organet gjyqësore janë shumë të ngathëta dhe ende nuk ka ndonjë vendim.

Kështu, ka deklaruar në emisionin Euro Tribuna, kryeshefi i kësaj ndërmarrje Nexhat Kryeziu. Madje, ai ka pohuar se lista e uzurpatorëve ekziston. Tribuna Channel, është interesuar për këtë dhe ka siguruar këtë listë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...