Published On: 31 Maj, 2017

Ushtria serbe po bën gati 1500 forca të “Luftëtarëve Rambo”

Mediet serbe kanë shkruar sot se këtë vit duhet të formohet një njësi elite speciale e përbërë nga 1500″ 1500 pjesëtarë mirë të trajnuar, të quajtur “Njësia Rambo”, e cila do të jetë e aftë ta mbrojë vendin nga çdolloj agresioni të jashtëm.

“Ideja është që pas 1500″>1500 forcave të para speciale, deri në fund të vitit ne të kemi të njëjtin numër të ushtarëve të trajnuar posaçërisht për këtë qëllim.

Të gjithë do të kalojnë trajnimin më rigoroz, të tillë si të forcave speciale amerikane si dhe atyre ruse, si dhe do të jetë e pajisur me armët më të fundit moderne”, ka thënë një burim për mediat serbe.

Por, në fund të artikullit shkruhet se “një lajm i tillë ka trazuar strukturat e sigurisë në rajon, veçanërisht politikanët shqiptarë në Kosovë”. /albeu.com/

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...