Published On: 29 Maj, 2017

Ushtaraku Benjo rrëfen, ushtarak dhe intelektualë krenoheshin për grisjen e fotos së Ibrahim Rugovës

Nardi Benjo

Ishte korriku ose saktësisht i 29-ti i vitit ’99-ës kisha një takim me një ndër bashkëpunëtorët e Agim Çekut në ish Café “Horizonti” në Klinë. U ulëm duke biseduar filloi të krenohej se kishte grisur foton e Dr.Ibrahim Rugovës, vazhdoi të më tregonte se kush ishte Dr.Rugova, Bukoshi, kolonel Tahir Zemaj.
Me vëmendje e dëgjova dhe dikur e pyeta a e “përfundove”?! Nuk doja ta zgjas bisedën!
Konstatova që ndjejë keqardhje që një “intelektual” sikur ti gris foton e liderit gjithëpopullor… dhe me vet faktin që ke ardhur të më tregosh për persona të lartpërmendur, të cilët unë i njohë ose së paku dua ti njohë si shqiptarë.
Dhe përfundova me fjalët: Nesër do mirresh me mua, pasnesër me tjetrin… dhe u larguam nga njëri-tjetri…
PS. Në tavolinën tjetër ishin ulur 6 persona për tu “mbrojtur” nga unë!!!

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...