Published On: 4 Maj, 2016

Urime, Urime, Urime! Kosova në UEFA


Sinan Kastrati

Lajmi më i gëzueshëm për sportdashësit e Kosovës dhe përgjithësisht sportin në Kosove, e muarëm dje, Kosova pranohet në UEFA. URIME SPORTISTË KOSOVARË!
Dje, të hënën më 3 Maj 2016 dëgjova dhe lexova lajmin më shpresëdhënës për sportin kosovarë: Kosova pranohet në UEFA.
Nuk ka lajm më të mirë, më të gëzueshëm e më shpresëdhënës për sportin dhe sportistët kosovarë që me talentin e tyre sportiv, me fanelat e shkruara: KOSOVË, ta përfaqësojnë denjësisht Kosovën në arenat ndërkombëtare e të tregoj vlerat e sportit kosovar.
Ky lajm është lajmi më i gëzueshëm pas intervenimit të NATO-s në Kosovë, më 1999.
Në fund do t’ju dëshiroja sportistëve kosovarë të gjitha të mirat!
Luftoni si luaj!
Bëheni gladiatorë të ndershëm e të fortë, si Spartaki!
Mos e harroni Kosovën!
Ndërsa, udhëheqjes së sportit kosovarë, gjithashtu i uroj punë të mbarë, të ndershme dhe vetëm punë të ndershme e sport cilësor!
Mos e përzieni politikën me sport!
Mos merrni fëmijët dhe të afërmit e politikanëve të na përfaqësojnë, nëse nuk janë sportistë!
Përfaqësojeni Kosovën qysh i ka hije e jo si politikanët tanë që na morën fytyrën!
Për fund: Urime, Gëzime dhe Suksese sportit, sportistëve kosovarë e sportdashësve kosovarë!
Faleminderit UEFA!

Suedi, Malmö, 2016-05-04

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...