Published On: 16 Shkurt, 2016

URIME KOSOVË DITA E PAVARËSISË!

Ahmet Asani

Pavarësia e Kosovës ishte një proces shumë i gjatë, shumë i vështirë e me shumë sakrifica njerëzore e materiale. Duke i falënderuar politikës properëndimore e proamerikane të liderit të popullit të Kosovës Dr. Ibrahim Rugovës, Kosova për herë të parë në historinë e vet arriti që gjitha sakrificat shekullore ti kurorëzoj me bërjen e Kosovës shtet! Sa i përket datës apo ditës së Pavarësisë së Kosovës është prit shumë që mund të jetë njëri nga 2 korrikët nga 2000 deri më 2008!

Pavarësia e Kosovës ka mund të shpallej apo rishpallej edhe sa ishte gjallë Presidenti Dr.Ibrahim Rugova, por atëherë e majta në Kosovë ishte unike dhe metafizike karshi evolucionit historik të Kosovës shtet! Atëbotë e majta kosovare nuk pranoi 2 korrikun si datë e ditë të rishpalljes së Pavarësisë së Kosovës e as flamurin Dardan! Janë prapë të majtit ata që sot në forma të ndryshme bëjnë veprime kundër evolucionit të Republikës së Kosovës!

Sikur që nuk mund të pritet që populli i Kosovës do të pranojë qëndrimin pezull të drejtësisë ndaj vrasjeve politike, ndaj atyre që morën pushtetin duke likuiduar kundërshtarët politik, ndaj uzurpimit dhe uzurpatorëve të pasurisë kombëtare, ndaj pabarazisë së krijuar sociale, po ashtu nuk mund të pritet që populli i Kosovës do të përkrah marrjen e pushtetit me dhunë! Populli i Kosovës përkrah kushtetutën dhe ligjet në fuqi, përkrah ndihmën e aleatëve perëndimor dhe të shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendosjen e drejtësisë ligjore, por jo edhe vendosjen e ‘drejtësive’ revolucionare as të majtistëve të djeshëm e as të këtyre të sotëm!

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...