Published On: 13 Mars, 2016

Urime bashkimin PSHDK! Ju mund ta ndihmoni afrimin e Kosovës me BE-në

Të nderuar miq të mi, të vlerave të mirëfillta kombëtare, të vlerave europine ju uroj bashkimin e PSHDK-së! Qytetar të nderuar! Bashkimi është shpresë. Njeriu i vetëm ka në fillim idenë, pastaj bashkohet me një shoqëri apo parti. Kur ndahet nga shokët, kujton se do ta bëjë veten të fuqishëm, por shpejt ulet dhe e bën analizen e dështimit …. Të bashkuar me pak fjalë, më shumë punë dhe më shumë shpresë! Unë jam shumë i lumtur dhe i gëzuar, por edhe shumë i bindur se këtë radhë te gjithë demokristianët e bashkuar do ta realizojnë fitoren e madhe e të shumëpritur për të kryer obligimin kombëtar për të lehtësuar rrugën e Kosovës, për të ecur në hapa të sigurt drejt integrimit europian… të gjithë duam një Kosovë europiane për të cilën PSHDK-ja e ka mundësinë dhe dëshirën ta ndihmojë afrimin e Kosovës me BE-në.

Mark Baftija

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...