Published On: 21 Nëntor, 2016

Urdhëri i Ballës/ A do shoqërojë policia Sali Berishën?

aulant Balla përsëriti sërish sot në komisionin hetimor për privatizimin e CEZ-it se policia do duhet të sjellë me pahur Sali Berishën. “Do ti ccoj shkresë policisë për shoqërimin me forcë të shtetasit Sali Berisha. Është hera e tretë që Sali Berisha refuzon të paraqitet në komision për të dëshmuar. Berisha është vënë në dijeni dy herë nëpërmjet shkresave zyrtare dërguar nga unë si kryetar i komisionit dhe sekretarja e përgjithshme e Kuvendit”, tha Balla.

Komisioni hetimor për privatizimin e OSSH-së dhe kalimin e saj tek ccekët ka nisur punën që në prill të këtij viti

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...