Published On: 4 Mars, 2016

Universiteti mbetet pa rektor

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk ka arritur ta zgjedhë të rektorin, as në votimin e tretë.

Tetë anëtarët e Këshillit Drejtues kanë ndarë votat në mes të Lul Rakës dhe Naser Sahiti, nga 4 për secilin, për të pamundësuar kështu që të zgjidhet i pari i Univeristit më të madh publik në vend.

Kësisoj, Universiteti i Prishtinës duhet të rishpall konkursin e ri për rektor.

Këshilli Drejtues përbëhet nga nënta anëtarë. Prof. Dr. Ismet Salihu, kryetar, Prof. Dr. Ahmet Latifi, zv. Kryetar, Prof. Dr. Alajdin Abazi, Prof. Dr. Beqir Sadikaj, Prof. Asoc. Dr. Zeqir Veselaj, Prof. Dr. Fevzi Berisha, Prof. Asoc. Dr. Kemajl Bislimi, Prof. Asoc. Alberta Troni, si dhe Prof. Asoc. Dr. Sigurd Hollinger, i cili nuk ishte pjesëmarrës në votim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...