Published On: 8 Shtator, 2016

Ultimatum Hashim Thaçit, Kryeministrit Isa Mustafa, Kryeprlamentarit Kadri Veseli


THIRRJE PUBLIKE

Presidentit Hashim Thaçi
Kryeministrit Isa Mustafa
Kryeprlamentari Kadri Veseli

Në emër të veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga komunat: Kaçanik, Hani Elezit, Ferizaj, Shtime, Viti dhe Gjilan kërkojmë ti hapni rrugë procesit tani të stërzgjatur për verifikimin e kategorive të dalura nga lufta, e jo ta pengoni per qeshtje politike dhe ta politizoni edhe me shume se sa eshte i politizuar ky proces maratonik , dhe te mos luhet me ndjenjat e ketyre kategorive me meritore te shejta te lirise !
Ne nuk luftuam as per benefite ,as per pages , po nuk luftuam as te endemi rrugeve dhe dyerve dhe zyreve te ministrise se mireqenjes sociale sepse nuk duhet te trajtohemi si rast social !
Ne sefundmi pengimin e ketij procesi e shohim si hakemarrje ndaj OVL dhe shoqatav te dalura nga lufta per shkak te kundershtimit te demarkacionit duke i besuar eksperteve dhe jo komisionit per qeshtjen e demarkacionit !
Per qdo gje do te jemi transparent me te gjitha kategorit e dalura nga lufta , do te kerkojme mendimin edhe te me shume bashkeluftareve nga e gjithe Kosova dhe nga OVL e UÇK -se dhe nuk do te lejome te na demtojne ne po qe edhe nese eshte rritur numri , fajtore nuk jemi ne qe eshte fryer numri , por pergjegjesia bie mbi komandantet e te gjitha niveleve deri te komandantet e zonave ku disa jane edhe anetar te komisionit per verifikim te ketyre kategorive !
Dhe me kete rast te mirret prokuroria e jo te bllokohet i tere procesi kinse eshte fryer numri !
Kjo eshte thirrja e fundit qe te reflektoni para se te behet vone , sepse ne te kunderten pasojat do te jene te pa parashikueshme dhe pergjegjesia do te bie mbi ju !
Kerkojm qe edhe OVL ne te gjitha deget deri ne OVL qender ,Shoqatat e Invalideve dhe ato te Familjeve te deshmoreve te jemi unik dhe ta mbyllim kete proces!
ÇDO DURIM KA FUND!

JETON KUQI

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...