Published On: 22 Nëntor, 2016

Ulëris…


Agron Zeqiraj

 

Ulëris shpesh për ty
Se malli prapë do të më marr,
Ulëris shpesh e më shpesh
Si një i mjer në pafundësi.

Ulëris i humbur në botë
Cepeve e rrugëve, kudo…
Ulëris si fëmiu që humb shikimin
Dhe prapë mbetëm netëve pa gjumë.

Ulëris si një i mjer në kurbet
Me shikimin e trazuar për ty,
Ulëris pa e shuar mallin që s’të kam
Dhe prapë ulëris, se s’të kam ty.
•••
Pforzheim, 21.11.2016

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...