Published On: 26 Shkurt, 2016

Uk Lushi: Shkoni në zgjedhje, u bëtë gazi i botës!

Publicisti Uk Lushi ka kërkuar nga liderët e vendit që ta çojnë vendin në zgjedhje. Ai në një shënim në Facebook, ka thënë se veç sovrani dhe vota e lirë mund ta shpëtojnë vendin.

Shënimi i plotë:

Politikanë të Kosovës, bëjeni gjënë e fundit të mirë që u ka mbetur në dispozicion, çojeni Republikën në Zgjedhje.
U bëmë turpi i botës me pamjet që ju po i dërgoni në eterin e botës.
Veç sovrani dhe vota e lirë mund të shpëtojnë vendin!Politikanë të Kosovës, bëjeni gjënë e fundit të mirë që u ka mbetur në dispozicion, çojeni Republikën në Zgjedhje.
U bëmë turpi i botës me pamjet që ju po i dërgoni në eterin e botës.
Veç sovrani dhe vota e lirë mund të shpëtojnë vendin!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...