Published On: 24 Nëntor, 2016

‘Ujqit’ dhe ‘Rejnxherët’ maqedonas fillojnë manovrat ushtarake

Regjimenti i Operacioneve Speciale të ARM-së kanë kryer sot manovra ushtarake, ku kanë shfaqur aftësitë e tyre të ndërhyrjes së shpejtë në çfarëdo lloj kushtesh të vështira.

Sipas njoftimit të ARM-së, ”Renxherët” dhe ”Ujqit” kanë zbatuar ushtrime me mjete eksplozive për mënjanimin e pengesave dhe ushtrime për reagime ndaj transporterëve të blinduar.

Manovra është pjesë e aktiviteteve të rregullta që i kryejnë këto njësi elite në kushteterreni. Në Krivollak dhe Pepelishtë u kryen edhe selektime të ushtarëve të rinj profesionistë që janë kandidatë për pranim në këto njësi elite ushtarake.

arm
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...