Published On: 21 Tetor, 2016

“Uji i bekuar” i Katedrales së Prishtinës (Video)

Brenda oborrit të Katedrales “Nën Tereza” në Prishtinë, janë formuar dy puse. Në to buron ujë i gazuar natyral, e që nga priftërinjtë tash cilësohet si “ujë i bekuar”

Misteri i fshehur nën Katedralen e Prishtinës

Rrjedha e këtij burimi është zbuluar gjatë kërkimit të ujit të rëndomtë për nevojat e Katedrales.

Don Jeton Thaçi rrëfen se fillimisht nuk kanë menduar se çfarë të bëjnë me këtë ujë, përveçse ta bekojnë dhe më pas ta marrin besimtarët të cilët besojnë në të. /Tribuna Channel/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...