Published On: 23 Shkurt, 2016

Udhërrëfyesi i PDK-së për zgjedhjen e Thaçit

Një dokument i hartuar nga partia e Hashim Thaçit në 11 faqe u jep përgjigje një mori pyetjesh dhe tregon se si duhet vepruar në secilin prej tri rundeve të votimit për shefin e shtetit.

Në të elaborohet gjerësisht kuorumi, shkruan sot Koha Ditore.

Shtjellohet edhe situata kur konstatohet dështimi ose zgjedhja e presidentit dhe identifikohet koha kur ai duhet dhënë dorëheqje nga funksionet e tjera publike e partiake.

Është dhënë edhe një këshillë se si mund të shmanget mundësia që opozita apo dikush tjetër të kontestojë në Gjykatën Kushtetuese procesin e zgjedhjes së presidentit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...