Published On: 25 Janar, 2016

Udhëheqja e shtetit nuk është Muppet Show

Agim Vuniqi

Udhëheqja e shtetit nuk është Muppet Show, dhe ne përreth të flasim me admirim për kukullën-njeri të përkëdhelur. Ne postimin e tij farmacisti dhe intelektuali, Adnan Mustafa ka rikujtuar një prononcim te Atifetes se nuk e ka shikuar asnjë film deri në fund.. Unë komentova se ajo ka ditur që filmat e kanë përfundimin fatlum, kryeprotagonisti fiton, po t’mos ishte ashtu filmi do t’ishte i metrazhit të shkurtër… Atifetja e pa filmin live, 5 vjet Holivudiane nuk janë pak, gjithë ata këshilltarë manikure dhe pedycure, pastaj modeliste që bënin biznes të qepjes së kostumeve të saj nuk janë pak… Më në fund shoqëria duhet të jetë e hapur dhe objektive. T’i thotë gjërat bardhe zi… jo të imagjinojnë protagoniste me vlerë, kur nuk janë… Udhëheqja e shtetit nuk është Muppet Show.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...