Published On: 30 Tetor, 2016

U prek nga kanceri pasiqë hodhi pudër bebesh në lëkurë

Image: Deborah Giannecchini

Deborah Giannecchini nga Modesto, Kaliforni u diagnostifikua me sëmundjen në vitin 2012 dhe akuzoi kompaninë për sjellje neglizhente ndaj reklamimit të pudrës së bebeve.

Padia ishte bërë sepse ajo deklaronte se e kishte marrë sëmundjen, pasi kishte përdorur pudër në një pjesë intime të trupit.

“Jemi të kënaqur që juria bëri gjënë e duhur. Duhet të paralajmërojmë publikun për rreziqet që vijnë nga pudra e bebeve Johnson’s baby”, tha Jim Onder, avokati i Giannecchinit.

Megjithatë kompania ka refuzuar se pudra përbën rrezik për këdo që e përdor atë, madje dhe në vendet intime.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...