Published On: 16 Janar, 2016

Twitter paditet për popullarizimin e ISIS

  • E veja e një burri të vrarë në një sulm ndaj një qendre trajnimi të policisë jordaneze e ka ngritur një padi kundër rrjetit social Twitter të mërkurën në një gjykatë federale në San Francisco, duke e akuzuar kompaninë se e ka luajtur rolin e një zëdhënësi për grupet terroriste si ISIS-i cili mori përsipër sulmin.

Padia argumenton se ISIS ka përdorur rrjetin social Twitter për të tërhequr rekrutë të rinj dhe për të përhapur propagandën e vet, dhe se faqja e famshme e internetit “me vetëdije apo me verbëri me paramendim” u ka ndihmuar terroristëve, raporton Fast Company.

“Pa Twitter, rritja shpërthyese e ISIS gjatë viteve të fundit si grupi më i frikëshëm terroriste në botë nuk do të kishte qenë i mundur”, thuhet në padi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...