Kulturë

Turqia ‘dëbon’ Darvinin

Turqia ka publikuar sot programin e ri shkollor, në të cilin teoria për evolucionin e Charles Darwinit nuk përmendet deri në nivelin universitar.

“Teoria për evolucionin është mbi nivelin e nxënësve dhe nuk është direkt e lidhur me programin shkollor, kështu që nuk është pjesë e këtij programi”, ka thënë për mediat ministri i Arsimit, Ismet Yilmaz, transmeton Reuters.

Nuk është e vështirë që në këtë vendim të dallohet ‘kthimi i Turqisë te Allahu si krijues” i botës së gjallë.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *