Published On: 22 Shkurt, 2016

Turp, nuk guxojnë ta dënojnë terroristin serb Gavriqin

Si është e mundur ë pas më shumë se një vitt, prej kohës kur u kap në flagrancë terroristi serb Gavri, ende nuk ka një vendim gjyësor. Ndërsa, për shqiptarët, që kanë shtënë me armë në Dobrosin, pas pasoja në njerëz ndaj objektit të policisë, janë dënuar si terrorista një grup shqiptarësh, po në shtetin e Kosovës!

Me kë janë këto institucione me Serbinë e Rusinë apo me Amerikën? Shqiptari.eu

gavriqitr

“Udhëtimi zyrtar nuk ka qenë i njohur për ne dhe kështu nuk kemi pasur mundësi t’iu informojmë për shtyrjen e seancës. Mungesa e anëtares së trupit gjykues e pamundëson mbajtjen e shqyrtimit gjyqësor”, ka thënë Shahadije Gërguri kryetare e trupit gjykues.

Slobodan Gavriq akuzohet për veprën penale të terrorizmit kur ai ishte kapur me mbi 12 kg eksploziv në vitin 2014n në lagjen Arbëria.

Ministri i brendshëm Skënder Hyseni kishte thënë disa ditë pas këtij arrestimi se përmasat e këtij eksplozivi do të ishin fatale.

Seanca e radhës është caktuar për muajin prill.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...