Published On: 3 Shkurt, 2016

Tryezë shkencore për “Aqif Blyta dhe mbrojtja e Pazarit të Ri”

Njoftim

Ju njoftojmë se  ditën e shtune më 6. 02. 2016  me fillim në ora 13.00, në sallën solemne të pallatit të Kulturës “ Asim Vokshi” në Gjakovë, nën përkujdesjen e znj. Mimoza Kusari – Lila, Kryetare e Komunës së Gjakovës, Organizata “ Kosova për Sanxhakun” në bashkëpunim me  Shoqatën e Intelektualëve “ Jakova” nga Gjakova Organizojnë Truezë shkencore me temën:  “ Aqif  Blyta dhe mbrojtja e Pazarit të Ri”.

Me këtë rast me një fjalë përshëndetëse , të pranishmëve do ju drejtohet znj. Mimoza Kusari-Lila.

Me kumtesa do të paraqiten:

  1. Ali Daci- Rozhajë
  2. Admir Muratoviq, Pazari i Ri,
  3. Alban Dobruna, Prishtinë
  4. Nexhmedin Spahiu, Mitrovisë,
  5. Mazllub Baraliu, Prishtinë,
  6. Masar Rizvanolli, Gjakovë,
  7. Fazli Muriqi, Pejë
  8. Zahir Kastrati, Skenderaj
  9. Ismet Azizi, Gjilan.

“ Kosova për Sanxhakun”

Ismet Azizi, kryetar

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...