Published On: 15 Maj, 2016

Tryezë kushtuar Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, organizuar nga BISHZ

FTESË

Për datën 19 qershor 2016, në tryezën e organizuar nga BISHZ prej orës 16:00-20:00
Në shenjë kujtimi e nderimi të 138 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, Shoqata BISHZ, Ju
FTON, që të merrni pjesë në Tryezën e organizuar nga Shoqata, me punimet sipas temave të
përcaktuara në vijim:

1. RRJEDHAT E PËRGJITHËSHME DHE TË VEÇANTA NË KOSOVË 1989 – 2016
2. LAPSH “NAIM FRASHËRI” NË ZVICËR DHE BALLAFAQIMET LIDHUR ME MËSIMIN PLOTËSUES NË GJUHËN SHQIPE
3. Përurimi i librit:
«KOSOVA – MADHËSHTIA E NJË MBILEGJENDE» nga autori Agim Shehu

LEXONI ME KUJDESË PIKAT PREJ 1-8 DHE VEPRONI SIPAS PËRMBAJTJËS TË SECILËS PIKË
1. Referuesit, punimet e tyre me shkrim, lidhur me temat e përcaktuara nga organizatori, duhet dërguar përmes postës elektronike, më së voni deri më datën 15 qershor 2016 në këto adresa elektronike: abas_fejzullahi@hotmail.ch&afejzullahi@yahoo.com
Pas datës 15 qershor 2016, asnjë punim, s`do të hyj në programin e punës për tryezën e organizuar nga organizatori.

2. Programin lidhur me kohën dhe rrjedhat e punës, për secilin referues sipas temave, të dërguara (deri më datën 15qershor 2016) do t`ju dërgohet përmes postës elektronike më së voni deri më datën 17 qershor 2016,

3. Të interesuarit për pjesëmarrje duhet të lajmërohen për ardhjen e tyre me shkrim, më së largu, deri më datën 16 qershor 2016 dhe duhet shënuar emri dhe mbiemri dhe cilësia e pjesëmarrjes, si referues, si përfaqësues apo si pjesëmarrës, për të siguruar vendin për secilin që lajmërohet dhe letërnjoftimet për hyrje që i përgatit organizatori për secilin të lajmëruar me kohë,

4. Secili pjesëmarrës, shpenzimet e darkës i merr përsipër vet, nëse lajmëron se do të darkoj,
5. Darka do të jetë sipas regjistrit (Byfe meny)- vetshërbehet secili për vete,
6. Për një pjesëmarrës çmimi i darkës me pije (pa alkohol) kushton Fr.35,
7. Pas datës 16 qershor 2016, çdo lajmërim s`do të pranohet për pjesëmarrje,
8. Pa letërnjoftimin e përgatitur nga organizatori, pjesëmarrëja është e pamundur.

Adresa ku mbahet organizimi:
RISTORANTE PIZZERIA TRAUBE
Schulhausstrasse 9
4513 Langendorf
Tel.032 622 20 22 /078 718 7645

Udhëzime: Në Solothurn merrni rrugën Wiesensteinstrasse drejtimi për Langendorf shifni tabelen në foto në shtyllë, ktheheni menjëherë majtasë pas kalimit të shenjave për kalimin e këmëbsorëve 50 m largësi gjindet Restoranti majtasë dhe vendi për lënjen e automjeteve.

Numri i telefonit për të dhëna: 078 718 76 45
Me nderime: Abas Fejzullahi,  kryetar

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...