Published On: 3 Gusht, 2017

Trump shkatërron ëndrrën e shqiptarëve

Donald Trump po finalizon ëndrrën më të keqe të shqiptarëve, atë të mbylljes së lotarisë Amerikane.

Mësohet se Trump po mbështet një projekt-ligj cili mund të ulë me 50% numrin e emigrantëve të ligjshëm në Shtetet e Bashkuara.

Sipas paketës në fjalë parashikohet heqja e lotarisë amerikane, green card si dhe një reduktim drastic të leje-qëndrimeve që u jepen qytetarëve të huaj.

 “Eshtë parashikuar që t’i jepet fund lotarisë amerikane si dhe të ketë kufizime drastike në dhënien e leje-qëndrimeve të përhershme”- thuhet ne projektligj.Trump ka thënë se kjo reformë është një plan i mirë dhe në të mirë të SHBA-së.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...