Published On: 21 Maj, 2016

Tri medaljet e para për Kosovën pas pavarësimit nga Jugosllavia

Tri medaljet e para për Kosovën, pas pavarësimit të Kosovës nga Federata Serbi dhe Mali i Zi i fituan gocat shqiptare nga Kosova në Kupën Botërore në Karate, e mbajtur në Mishkolci të Hungarisë, me 1997, ku morën pjesë 45 shtete, ato ishin: Vesa Vuniqi, e bronztë; Denata Baholli e bronztë dhe Mirlinda Sopi e artë. Ishin këto medaljet e para në historikun e sportit të pavarur të Kosovës, duke bindur botën se Kosova është një vatër e pashtershme e talenteve në të gjitha lëmitë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...