Published On: 6 Janar, 2016

Trendi më i madh i 2016-s: Robotët e seksit (Foto)

Njerëzimi gjithnjë e më i vetmuar kërkon shoqërues/e mekanikë

Mund të tingëllojë si titulli i ndonjë filmi të viteve ’80, por robotët e seksit mund të jenë me të vërtetë trendi më i madh teknologjik i 2016-s.

Popullariteti i makinave artificiale njerëzore është rritur në përpjestim të drejtë me realizmin e tyre.

Dhe njerëzit jo vetëm që do të kenë marrëdhënie intime me to, por madje do të fillojnë gjithashtu që të bien edhe në dashuri, shkruan gazeta prestigjoze online Mirror.

Dr. Helen Driscoll, një personalitet shkencor në fushën e psikologjisë së seksit dhe të marrëdhënieve snetimentale, tha se “seksi teknologjik” ka kohë që përparon me ritme të shpejta.

Dr Driscoll, i University of Sunderland tha se teknologjia robotike, interaktive dhe me lëvizje ka gjasa që të bëhet gjithnjë e më shumë qendrore për industrinë e seksit në vitet në vijim.

Sex-robotIntelligent Sex DollsSex robot
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...