Published On: 17 Janar, 2016

Trendi i mbajtjes së mjekrës do të “vdesë” këtë vit

  • Viti 2016 duket se do të jetë viti kur koha e mjekrave do të përfundojë.

Sipas një interviste që The Times UK bëri me historianin Alun Withey, një akademik i cili do të kryej një hulumtim tre-vjeçar për mjekrat dhe historinë kulturore në Mbretëri të Bashkuar, njerëzit kanë parashikuar fundin e mjekrave që nga viti 2013.

Por, duket se çdo herë ata e kanë pasur gabim, dhe mjekrat kanë vazhduar të mbahen fuqishëm si kurrë më parë në sytë e publikut.

“Njerëzit e kanë parashikuar rënien e mjekrave që nga viti 2013 dhe tashmë kulmi i mjekrave është arritur”, tha ai për The Times UK.

Megjithatë, ai mendon se këtë herë trendi i mjekrave do të përfundojë me të vërtetë. Ai thotë se kjo do të ndodh si pasojë e stilit historik, i cili, sipas tij, ka filluar të mos pëlqehet më, apo të dalë jashtë mode, transmeton Gazeta Express.

“Do të ketë reagime të ashpra për mjekrat”, tha ai. “Ato janë përçarëse. Tashmë reagimet e ashpra kanë filluar të shfaqen në SHBA”, shtoi ai.

Ky trend madje mund të shihet edhe nga pamja e artistëve në Golden Globes, ku shumica e tyre ishin të rruar pastër. /Gazeta Express

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...