Published On: 28 Nëntor, 2016

Tregojeni edhe kundërshtarin e madh që vjen nga LDK-ja kundër Ahmet Krasniqit

 

Afrim Kosova

 

Sikur ma ndjente shpirti se diçka po ndodhte me filmin dokumentar për Ahmetin (kërcënimi nga fëmijët e vegjël). Faqen e Ahmet Krasniqit e njoh që kur i kishte vetëm 100 anëtar dhe me ndihmën tonë dhe të një miku që nuk dua t’ia përmend emrin u bë faqe me kaq anëtar. Ahmeti Krasniqi i ka të gjithë shqiptarët pas veti e jo aq sa ka anëtar faqja (përjashtim vrasësit dhe maskat e natës). Azizi, herë ulet me SHIK-un e herë me mikun e po ashtu edhe ai shërbëtori i vogël i Azizit, H. Krasniqi. Shoqata e Sali Çekut nuk duhet të merret me adoleshentë (edhe pse janë mbi moshën 30 vjeçare), por ata duhet të tregojnë edhe kundërshtarin e madh që vjen nga radhët e LDK-së që po na fëlliqin këtë parti të Ibrahim Rugovës. Sali Çekaj i pari i luftës, askush nuk shkoi sot që ta nderonte siç e nderoi Rugova për këto festa të mëdha, por kishin marr rrugën për Prekaz e Prishtinë, e vende të tjera, por jo te Salihu… po, edhe atje u deshtë të shkohet, por pasi ta n deronin Ibrahim Rugovën dhe Sali Çekajn!! Këtë koment e bëra në faqen e Ahmet Krasniqit, të shtunën ende pa e ditur se çka do të ndodhte apo si do të reagonin kundër shfaqjes së filmit dokumentar, kushtuar Ahmet Krasniqit, por kur njeriu është  me moral të ulët reagon dhe më bllokoi, që po dikur me këta që më bllokuan pinte birra të ftohta e kafe të nxehta në lokalet e Prishtinës! Të gjithë atyre që kanë kontribuar në këtë film, Faleminderit dhe Zoti ju dhashtë gjitha të mirat!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...