Published On: 3 Mars, 2016

Tre shqiptarë, Burim Ramaj, Ilirjana Bekaj dhe Katarina Bekaj, fitojnë garën për asamblenë e Freiburgut në Zvicër

Tre shqiptarët Burim Ramaj, Ilirjana Bekaj dhe Katarina Bekaj, të cilët janë pjesë e partisë Junge Freie Liste (JFL) e kanë fituar të drejtën që të jenë deputetë komunalë në Wünnewil-Flamatt.

Ata që nga 28 shkurti janë zë i fuqishëm i mbrojtës së interesave të diasporës shqiptare, të cilët jetojnë dhe veprojnë  në rrethinën e Freiburgut.

Që të tre asamblistët e rinj kanë prejardhje nga Stublla e Vitisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...