Published On: 21 Shtator, 2017

Tramp vendos flamurin shqiptar përkrah flamurit amerikan dhe të OKB-së

Gjatë fjalimit të mbajtur nga presidenti i SHBA-ve Donald Trump në selinë e OKB-së, bie në sy një detaj i veçantë.

Flamuri kuqezi shqiptar qëndron në sfond pas presidentit amerikan, pranë flamurit të SHBA-ve, që në krah ka edhe flamurin e Kombeve të Bashkuara.

Ndoshta ky detaj është thjesht një rastësi, por vlen për t’u theksuar fakti që Shqipëria është një shtet mik për Uashingtonin dhe një ndër vendet më pro-amerikane në botë.
Shqipëria është anëtare e OKB-së që prej 14 dhjetorit të vitit 1955, kur u anëtarësua në këtë organizëm duke u bërë vendi i 76-të i organizatës./B.Sina/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...