Published On: 14 Maj, 2016

Tradhti sigurimsash ne komunizem: “T’i lepij shalet, sisat e tua..”

Kastriot Dervishi ka publikuar nje leter, qe pretendon se deshmin se si i ngacmonin gratë njëri-tjetrit oficerët e Sigurimit.

“Oficerët e Sigurimit të Shtetit njihen për moralin e tyre të dobët. Nuk e njihnin shoqërinë. Ishin aq zullumqarë saqë gratë e shokëve i kishin në plan të parë të gjahut të tyre. Bashkëlidhur një letër dashurore e një oficeri drejtuar gruas së shokut të tij. Shokun e çonte me shërbim dhe vetë vazhdonte me shërbimin tjetër”, shkruan ai.

Ne foto mund te shihni letren ne fjale.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...