Published On: 30 Prill, 2016

“Topi se lun”

Telalli dhe Billali tha!!! Duke dëgjuar mbrëm debatin në Rruga drejt… U fol e cka nuk u përfol për problemet e (mos) bashkimit të mini partive opozitare JO  parlamentare, saqë as nuk ia vlen të humbësh as një sekondë. Por ajo që dua të vecoj un nuk është as tema e përkrahjes së protestave të Zoran Zaevit ose shoqerisë civile siç i pagëzoi Bilall Kasami,sepae ai vetë me gojën e tij e ka pohuar bashkërendimin e aktiveteve të Lëvizjes Besa me organet pariake të Lsdm-s dhe lidershipin e saj. Ajo çka un dua të veçoj dhe të humb nga koha e çmuar është një diçka që nuk kalon sot e njëmijë vite!!! Ai na foli boll,shumë për shtetin e së drejtës,për diskriminimin e shqipëtarëve,për shtetin që duhet të jetë i barabartë e jo diskriminues etj etj. Kjo domethënë edhe Ri-Definim i shtetit për pjesëmarrje të barabartë të Shqipëtarëve në qeverinë që do të vij pasi të rrëzohet kjo e keqe e madhe… “Topi se lun” z.Bilall Kasami,!!! Ashtu siç “Nuk e lun topi” as deklaratën tënde se këto kërkesa do ti parashtroni pas zgjedhjeve kur të “Relaksohen” pak liderët maqedonas sepse tani nuk e kan luksin për të menduar në këtë drejtim sepse janë në pozite jotëvolitshme…!!! A nuk është kjo e keqe e madhe e përbashkët?,a nuk thoni ju që do ti përkrahim të gjitha iniciativat që luftojnë këtë të keqe të madhe?,a nuk duhet e mira që do te duhej të vi poashtu të jetë e përbashkët?. Dhe kur thoni me liderët Maqedonas, a nuk nënkupton kjo se keni kontakte edhe me liderë tjerë Maqedonas? Atëher nëse keto liderë qofshin dy apo më tepër nuk e kanë luksin për të diskutuar edhe problemet e bashkëqytetarëve shqipëtarë,i bie që kjo nuk përben shqetësim për situatën politike në Maqedoni,por na qenka një “skenë filmike”(luksoze)e përgaditur mirë në ndonjë nga kuzhinat që ju darkoni e drekoni. Në menyrë indirekte nga ky debat ju e pranuat se keni marrë një mision, që së pari duhet me çdo kusht të luftoni BDI-në,sepse ju (dhe ato) keni vlerësuar se BDI-ja e ka luxin, që ju me patjetër duhet të kontriboni dhe të prishet ai lux i vogel që shqipëtarët e kan merituar për keto 25 vite,”Demokraci”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...