Published On: 5 Shkurt, 2016

Topalli: Ja kur do të aderoj Isa Mustafa në PDK!

Deputeti i VV-së, Faton Topalli ka reaguar ndaj mbështetjes që po i bëhet, zv.Kryeministrit Hashim Thaçi nga Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe udhëheqësit tjerë të LDK-së, për President të Kosovës.

Topalli në reagimin e ti, karshi kësaj situate ka ironizuar me Mustafën duke parashtruar pyetje se kur do ta merr librezën e PDK-së, transmeton gazetablic.com

Në vazhdim, reagimi i plotë i Faton Topallit:

E gjithë udhëheqja e LDK-ës për Thaçin president.

Kur do ta merr Isa Mustafa librezën e PDK-ës?

Mbase në historitë e partive rivale nuk ndodh që drejtuesit e një partie të angazhohen maksimalisht për zgjedhjen në postin e presidentit të kandidatit nga partia rivale, për udhëheqjen e LDK-ës kjo duket të mos paraqet ndonjë problem. Sali Asllanaj, kryetar i Suharekës njëherit edhe anëtarë i kryesisë së LDK-së, deklaroi dje për Televizionin Klan se 99% e Kryesisë së LDK-ës është për zgjedhjen e Thaçit president. Për dallim nga Kryesia, në teren ka shumë zëra që flasin se brenda anëtarësisë së LDK-ës, e cila në zgjedhjet e kaluara ishte angazhuar kundër qeverisjes së Thaçit, ka kundërshtime të mëdha. Tani po shihet shumë qartë se qëllimi i Kryesisë është për ta mbajtur me çdo kusht pushtetin, por jo për ta bërë ndryshimin. Pas zgjedhjes së Thaçit president në ndonjërën nga kafenet e Kuvendit, ka zgjedhje të parakohëshme dhe këte e thonë të gjithë. Ajo që akoma nuk dihet është data në të cilën Kryeministri Mustafa do ta marr librezën e anëtarësisë së PDK-ës. Gjasa është që kjo të ndodhë pas zgjedhjeve të parakohshme, atëherë kur ish Kryeministri Mustafa do të mbetet i vetmuar me një grup të ish udhëheqësve të LDK-ës. Dhe ky nuk do të ishte rasti i vetëm kur një udhëheqësi i një partie tjetër që ka bashkëpunuar me Thaçin të largohet nga partia e tij dhe të marr librezën e PDK-ës. Vetëm në Kosovë kjo nuk do të ishte risi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...