Published On: 1 Shkurt, 2016

“Tmerr” për gjykatën: Dënon personin e vdekur më 1992 (Video)

  • Pensionisti Zaim Basha ishte tmerruar kur dy javë më parë i kishte ardhur dënimi nga gjykata për një vepër që askush nga familja e tij nuk e kishte bërë, raporton KTV.

I dënuar në këtë rast nuk ishte Zaimi, por i ati i tij, i cili ka ndërruar jetë në vitin 1992.

I shqetësuar me këtë rast, Zaimi kishte shkuar në Gjykatën Komunale në Suharekë, por të njëjtit e kishin drejtuar për në Prishtinë te përmbaruesi privat, pa e ditur se për çka saktësisht po bëhet fjalë.
Me gjithë kushtet e vështira ekonomike, Zaimi, përpos harxhimeve për të ardhur në kryeqytet, u detyrua të paguajë edhe këtë certifikatë të re, për të dëshmuar se prindi i tij ka vite që nuk është gjallë.
Ky dënim prej 400 eurosh i është shqiptuar një Ramadan Bashës, i cili në doganë është zënë me mallra të padeklaruara, përfshirë disa monitorë të kompjuterëve dhe një sasi tekstili.
Por, Ramadan Basha, babai i ndjerë i Zaimit, ishte nga fshati Sllapuzhan, ndërsa emnaku i tij i kapur në doganë është nga fshati Peqan, po ashtu nga Suhareka.
Pas kërkesës së KTV-së për të sqaruar rastin, Dogana vërtetoi se oficerët doganorë kanë gabuar gjatë përpilimit të aktvendimit në fjalë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...