Published On: 15 Mars, 2016

Tjetër sinjal nga Amerika: Gjyqtarëve dhe politikanëve të korruptuar do iu refuzohet viza

  • Ka ardhur një tjetër paralajmërim i fuqishëm nga përfaqësuesit amerikan ndaj gjyqtarëve të korruptuar.

Këtë herë ka qenë Thomas Yazdgerdi, përfaqësues i Departamentit Amerikan të Shtetit.

Në një intervistë për ‘Zërin e Amerikës’, ai ka paralajmëruar gjyqtarët dhe politikanët e korruptuar se do iu refuzohet viza për të udhëtuar drejt Amerikës.
“Do të varet nga shqyrtimi i fakteve nëse një gjë e tillë është e justifikuar apo jo. Në rastin e gjyqtarëve atyre u janë mohuar vizat dha baza e këtij mohimi ka qenë korrupsioni. Në Shtetet e Bashkuara një praktikë e tillë bazohet ligjërisht tek dekretet presidencialë dhe kohët e fundit është përdorur në rastin e disa gjykatësve në Shqipëri.”, u shpreh Thomas Yazdgerdi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...