Published On: 23 Tetor, 2016

Tirana dhe Prishtina, stuhi në gotë | Pj.1 – Video

Shqiperia dhe Kosova. Kush dhe perse e ve sot ne diskutim nese jane dy kombe te ndryshem? A mundet te kete nje komb Kosovar te ndrsyhem nga kombi Shqiptar? Perse nje pjese e elites se Prishtines eshte indinjuar nga qendrimet e kryeministrit te Shqiperise ne Serbi? Kush perfiton nga keto polemika? Shqiperia dhe Kosova, nje stuhi ne gote uji. Ne studio me: Paskal Milo – Historian, Arber Zaimi – Veprimtar VV, Lisien Bashkeshkurti – Studiues, Ylli Rakipi – Analist. Nga Maqedonia Seladin Xhezairi – Analist, Nga Prishtina Naim Rashiti dhe Nexhmedin Spahiu – Analiste.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...