Published On: 2 Mars, 2016

Ti dhe dy babaxhanët e Kosovës, kishit marrëveshje me BIA-n Serbe, DBK-në, Maqedone dhe Asfalinë Greke

Murat Jashari

Vëllai i Ismet Jasharit-Komandant Kumanovës pyet Ali Ahmetin

“Letra e Shenjtë Nr. 4”.

 1. Ku mbeti Ruzhdi Veliu?
  234. A mos është ky viktimë e konspiracionit tënd?
  235. Je në bashkëqeverisje, pse nuk e zbardhë rastin?
  236. Të lajmërova se Behajdin Allaqi e Shaban Shala ishin të kidnapuar, po i mbajshin në burgun e Kleçkës, pse nuk reagove?
  237. Mos edhe kjo është konspiracioni yt?
  238. Në fillim Marsi 1994 Kryesia e LPK-së kishte caktuar tre anëtarë të saj të bashkëpunojnë me UDB-ën, apo?
  239. Kush të propozojë ty?
  240. Ti kë e propozove?
  241. Tani do të njihnit oficerë tjerë, apo?
  242. Si i mbanit takimet në dy javë, në muaj apo si?
  243. Shkëmbim informatash apo?
  244. Me takimet e oficerëve të UDB-së, a ke raportuar në Kryesi të LPK-së?
  245. Pse jo?
  246. Në Mbledhjen Konsultative në Kollare (Kërçovë), Prill 1993, Roje ka qenë Beqir Limani apo?
  247. Roje ka qenë edhe Ulusi Beqiri, apo?
  248. Pse Beqir Limani deshti me u vra?
  249. Pse Ulusi Beqiri nuk duhet të vritet ?
  250. Beqir Limani duhet të vritet se është atdhetar, enverist e idealist, apo ?
  251. Ulusi Beqiri nuk duhet të vritet, sepse vet është spiun dhe babë e gjysh i ka pasur të lidhur me UDB-në, a është kështu?
  252. Më 28 Shkurt ( e enjte) 2002 kur po formohej Këshilli Koordinues i Subjekteve shqiptare, të pyeta kush përfaqëson Brigadën 113 «Ismet Jashari», më the Nazmiu. Rreptësishtë të kundërshtova dhe të thashë se Hysniun e kam thirr, me e përfaqësua atë luftë, fjala ime është ligj, a është kështu?
  253. Me sa dhoma e ke shtëpinë?
  254. Rreth 12 dhoma i ka, apo?
  255. Me ndihma sociale ke jetuar në Zvicër, apo?
  256. A për pushtet e kapital me surratet e tu janë vrarë më të mirët, e invalidëve u kullojnë varrët a?
  257. Si e përgatitët planin e vrasjes së Telit me shokë?
  258. Çfarë roli luajti oficeri i shërbimit ushtarak, Nazim Bushi për vrasjen e Telit me shokë?
  259. Si e përgatitët planin me e masakruar Harun Aliun me shokë?
  260. A e din se të gjitha të bëmat në këtë botë ke me i paguar?
  261. Luftë çlirimtare me pushtues dhe me bashkëqeverisë, diç nuk është në kokat e juaja të thata normale, apo?
  262. Të bësh luftë çlirimtare dhe pas kësaj lufte të dilet në rrugë në protesta e të kërkohen të drejta kombëtare, kjo është abdonmale. Unikat në botë jemi për shumë punë, apo?
  263. Posi, unikat në botë, sepse kemi udhëheqës si ti dhe babaxhanët tjerë në Kosovë, apo?
  264. Enver Hoxha, ish-udhëheqës i luftës kundër fashistëve të Musolinit, apo?
  265. Si ka pasur mundësi e kuptim që, Enver Hoxha të bashkëqeverisë me Musolinin?
  266. Po kësaj bashkëqeverisje tënden me pushtues si i thonë?
  267. Pse e denigrove luftën çlirimtare?
  268. Pse kërkove falje (amnisti) nga pushtuesi?
  269. A për këtë të emëruam e ta udhëheqësh luftën a?
  270. Pse pranove të dorëzohet pushka e lirisë?
  271. Pse nuk ngule këmbë për të kundërtën?
  272. Lufta u fitua, pse nuk kërkove që pala kundërshtare dhe humbëse t´i dorëzonte armët?
  273. Më 2003 mora nismën në Zvicër të formoj Shoqatën e familjeve të dëshmorëve dhe Invalidëve të Luftës, a ishte kështu?
  274. Më the se, ke premtime nga ndërkombëtarët se, brenda katër vjetëve këtë problem kanë me e futë në Parlament, kështu ishte apo?
  275. Të thashë se, kurrë kjo çështje nuk hyn në parlament, a ishte kështu?
  276. Dhe të thashë se; në një territor ( në një vend), nuk ka dy lloje dëshmorësh e invalidësh. A është kështu?
  277. Aq ma pak kur kërkon falje (amnisti). A duel si thashë?
  278. A vazhdon të mendosh ende se të rënët janë material harxhues?
  279. Çka dinte për ty, Gafur Zendeli i cili pastaj u desh të vdesë tragjikisht?
  280. E njëjta i ngjau në Shkup më 2001 Shefit të Financave në kuadër të SHP të UÇ Kombëtare, Haxhi Babës, apo?
  281. Ti dhe dy babaxhanët e Kosovës, në Marrëveshje me BIA-n, Serbe, DBK-n, Maqedone dhe Asfalinë Greke, i futët në luftë 3 muaj të ngratit shqiptarë, me u vrarë e me mbet invalidë dhe në fund me e nda Maqedoninë. Kështu që, ju tre babaxhanët me i fituar milionat, Serbia e Greqia me siguruar korridorin, shqiptarët me fitua vajtime e varrë në trupa. Kështu, mendoni dhe Planifikoni ju, apo?
  282. SIGURIMI ka qenë i pari në botë, këtë duhej ditur apo?
  283. Të gjitha planet, kam me ua bërë shkrumb e hi, a se dini këtë?
  284. Kam gjene e gjak shqiptari deri te Skënderbeu, a e din ti dhe ata babaxhanët e Kosovës këtë?
  285. A e dini ju horra, kodoshë e dilixhinjë se Zotin e Drejtësinë i kam para dhe mbrapa meje; e kamë rininë e artë e popullin liridashës?
  286. Fundi i jetës së Muhamer Ell Gadafi ka me ju dukur si film, çka ka me ju gjetur juve të gjithëve edhe të PDSH-së e të gjithëve që kanë luajtur me nderin e moralin e këtij hallemadhit popull qe 22 vjet.

FUND – SHQIPTARI.EU

http://www.shqiptari.eu/ku-do-te-gjesh-shpetim-ti-xhavit-haliti-dhe-banda-juaj/

http://www.shqiptari.eu/a-jeni-ju-kelysh-i-serbise/

http://www.shqiptari.eu/pse-ne-krye-te-aki-se-i-keni-vendos-mbi-30-vete-te-mup-it-kos-it-e-udb-es/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...