Published On: 18 Gusht, 2017

Themeluesi i Microsoft-it, dhuron 4.6 miliardë dollarë për bamirësi

Themeluesi i Microsoft-it, Bill Gates vazhdon të mbetet njeriu më i pasur në glob, pavarësisht se ka dhënë 89.9 miliardë dollarë të aksioneve të tij.

Që nga viti 1994 Gates dhe bashkëshortja e tij, kanë dhënë një total prej 35 miliardë dollarëve për bamirësi.

Ndërkaq në qershor të këtij viti ata kanë dhuruar edhe një shumë prej 4.6 miliardë dollarëve, mirëpo kjo u bë e ditur këtë javë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...