Published On: 19 Prill, 2016

Themelohet Lobit Euro-atlantik Shqiptar edhe në Austri

                                   

Lobi   Euro-atlantik Shqiptar  nuk ka shumë kohë qe  vuri  gurthemelin  e vet në

Lorach të Gjermanisë,po dita ditës është duke marr hov dhe  frymë  me ambicie të

reja drejt   zgjuarëjes së shqiptarëve për ta bërë një unitet të bashkimit

në mbarëvajtjen    e gjithmbarshme kombëtare. Pas një serë aktivitetesh dhe lobimesh të

LEASH-it nëpër Evropë, edhe shqiptarët e Austrisë  do ta themelojnë  “Lobin Euro-

Atlantik-Shqiptar” në qytetin e Vjenës i cili do të mbahet me datën 24. 04.2016 në ora

11:00 Adresa: Nordbahnanlage 9, 1210 Vjenë në objektin e “Shoqatës humanitare Kërçova”.

-Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, ka për qëllim ta bashkojë gjithë mërgatën shqiptare anekënd botës,

në një frymë të re, e cila do t’u shërbejë gjithë shqiptarëve kudo në botë, në fushën ekonomike, kulturore, sociale,politike dhe në sektorë të gjithmbarshëm.

-Pa dyshim se bashkimi krijon forcën, të hyjmë në betejë drejt aspiratave tona shekullore për interesin e familjeve dhe fëmijëve tanë, për ta ruajtur identitetin tonë  nga  furtunat e pamëshirshme të asimilimit . Atdheu, koha, historia, momenti  po na thërret, që të kaluarën ta rikujtojmë si një fazë të hidhur ,të veprojmë për të mirën dhe të ardhmen e bashkuar.

-Prandaj ju bëjmë thirrje njëzëri që t’i bashkëngjitni ftesës  tonë për këtë takim sa madhështor, po edhe kombëtar, human dhe shumë i nevojshëm më sa vijon sipas thirrjes së më poshtme:

F   t   e   s   ë

 

Të nderuar qytetarë, të komunitetit shqiptarë, të nderuar mërgimtarë, intelektual, krijues, dhe artdashës të kulturës dhe artit shqiptar, biznesmenë, veprimtar, shoqata, klube dhe organizma të vlerave tona kombëtare, me vendbanim dhe punë të përkohshme, apo të përhershme në shtetin e Austrisë ju ftojmë qe të merreni pjesë në themelimi i Lobit Euro-atlantik Shqiptar në Austri.

-Ftojmë të gjithë bashkatdhetarët, që të marrin pjesë, me një theks të veçantë ftojmë ambasadorin e Republikës së Shqipërisë të Kosovës  dhe përfaqësues të çdo lloji subjekti apo organizate e media, që të marrin pjesë në themelimin e Lobit Euro-Atlantik-Shqiptar me një qëllim dhe synim të krijimit të unitetit rreth  kombit,flamurit dhe gjuhës shqiptare, duke i larguar,eliminuar  dhe injoruar  grupacionet , bajraktarizmat,  lokalizmat,grupet partiake, dhe  formacionet  e rrejshme të shantazheve  vetanake, apo grupore qe i krijuan plagë te rënda  mërgatës sonë  në shkapërderdhjen  dhe përçarjen e sajë  nga klane të fshehta dhe injorante ,po edhe  nga kanale të ndryshme edhe shqiptare me vetëdija apo edhe pavetëdije. Kombi mbahet i bashkuar  dhe pikërisht ky bashkim  promovohet dhekonfirmohet me  pjesëmarrjen tuaj. Kemi kënaqësinë të ju presim në  themelimin e “Lobit Euro-Atlantik-Shqiptar” në Vjenë  nga këshilli iniciues.

Shkruan dhe informon Asllan Dibrani ,anëtar i këshillit  për media  nga Lobit Euro-atlantik Shqiptar në Gjermani

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. E Ambasadat me kozullate qlka jane!!,!..?? thotë:

    Tu
    Ifar zdrali kishe po loboj…lopoj,…..po Ambasadat per qka sherbejne more idiota.hajna, caruka, ….Ambasadt i kryjne punet qe ju pretendoni more Aslllan Jo po Magar tphuuu

    Përgjigjiuni
    Pelqej(0) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...