Published On: 19 Shkurt, 2016

Thaçi vazhdon të fyejë! “Nuk zgjidhem sot president”

 

Hashim Thaçi vazhdon të flasë me vrerë për kundërshtarët.

Ai tha se zgjedhja e presidentit do të bëhet në momentin e duhur kushtetues, duke përfillur periudhën kohore, dhe respektimin e ligjit dhe procedurave kohore.

Thaçi ka vazhduar ti quajë epror tre liderët e opozitës, duke thënë se edhe kjo sjellje e sotme ishte e paqytetëruar, jo e duhur dhe aspak njerëzore.

Ai tha se nuk do të shkohet në zgjedhje, dhe se fitues do të jenë dy partitë shtetformuese, PDK e LDK, se ato do të mbahen në 2017 në vjeshtën e 20170ës ato lokale dhe në qershor 2018 ato nacionale.

Ai tha se kjo që po ndodh si tani në Kuvend, ka të bëjë vetëm me ambicie të vogla, personale dhe të ngushta.

Thaçi duke folur për fjalimin e tij, të dy ditëve më parë, tha se nuk ishte provokim, kur kishte thënë se ikën protestuesit me bisht nën shalë dhe si qyqar.

“Mesazhi im ka qenë i drejtuar drejt tre liderëve opozitarë, e jo për qytetarët e Kosovës”, ka thënë Thaçi

Ai tha se është keqkuptuar deklarata e tij, duke fshehur të vërtetën, tha se s’kem mujt me i prit me qaj, se ‘raki s’kemi mund me qit’.

“Nuk tërhiqemi për asnjë centimetër nga agjenda jonë”, tha Thaçi me fjalorin konfuz, të paqartë.

SHQIPTARI.EU

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...