Kosova Lajmi Levizes

Thaçi: Rritja e VV-së në zgjedhjet e 11 qershorit është revolucion demokratik (Video)

Sonte në RTV Dukagjini është shfaqur dokumentari “Të gjithë fitues, të gjithë humbës”.

Në këtë dokumentar, Zona Express fokusohet në rezultatin e zgjedhjeve të parakohshme të 11 qershorit, fitoret e vetëshpallura dhe për atë nëse këto zgjedhje vërtetë kanë fitues dhe humbës.

Rezultati i zgjedhjeve të 11 qershorit nuk mund të interpretohet ndryshe pos si ndëshkim i keq-qeverisës së PDK-së dhe LDK-së, vlerëson analisti politik, Jusuf Thaçi.

“Simbolikisht mund të themi që ka ndodhur një far revolucioni demokratik”, ka thënë ndër të tjera analisti i cili për disa muaj ka punuar me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti në postin e Drejtorit të Drejtorisë së Arsimit.

Për më shumë shikojeni videon:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *