Meqenëse sot u caktua të jetë dita kur të gjithë flasim e shkruajmë për notat e presidentes kur ka qenë në shkollë të mesme, gazetarët vigjilent të Kukunews kanë shkuar në Skenderaj për të gjetur edhe notat e liderit të partisë më të madhe në vend, Hashim Thaçit.

Duke kërkuar në arkivat e shkollës “Hamëz Jashari” në Skenderaj, gazetarët nuk kanë mundur të gjejnë askund ditarin e klasës ku ka qenë Hashim Thaçi për 4 vite radhazi. Kemi kërkuar llogari nga Departamenti i Arsimit në Komunën e Skenderajt por ata nuk folën me gazetarët tanë, pasi janë në grevë.

Ndërsa drejtori i shkollës në Skenderaj, Adem Jashari ( jo heroi legjendar i Kosovës) i ka thënë Kukunews se arsyeja përse nuk mund të gjendet ditari i klasës së Thaçit është e thjeshtë: nuk ekzistojnë, raporton lajmexpress.

Por përse, a thua vallë?

“Thaçi ka qenë pak temperament si adoleshent. Çdo fundvit për 4 vite radhazi, ai së bashku me shokët e tij Sami Lushtakun dhe Gani Gecin i kanë kallë ditarët e klasës së tyre pasi shumica në atë klasë kanë qenë shumë të dobët”, ka thënë Jashari.

Por drejtori nuk ka dashur të komentoj se cilat kanë qenë notat e Thaçit. Në vend të tij ka komentuar kujdestari i klasës e2-ta III, Halim Thaçi.

“Thaçi nuk ka pasur nota por ka pasur vetëm pika që dmth nuk ka mujt kurr mu pyt sepse ose ka mungu ose ka qenë i pa përgadit”, ka thënë Thaçi.

Tash gazetarët tanë janë nisur drejt Gllogjanit, Podujevës dhe Mitrovicës për të gjetur të tjerë ditarë të të tjerë liderëve politik në vend.

thaci