Published On: 3 Gusht, 2017

Teuta Rugova nuk i është bashkuar koalicionit LAA

Nuk dihet se për çfarë arsye, por vetëm Teuta Rugova ka munguar në seancë nga radhët e koalicionit LAA. Madje Kryesuesi i seancës me vonesë është njoftuar për këtë mungesë për ta zëvendësuar deputeten më të re të Kuvendit, me një që vjen në radhë për nga mosha, që ishte Qëndron Kastrati.

Nuk dihet nëse Teuta Rugova e ka bërë këtë për ta votuar koalicionin PAN, që duket hapur se ka problem me vota për të zgjedhur kryetarin e Kuvendit nga ky koalicion, që besohet se kandidat është Kadri Veseli, por me mungesën e saj, ajo e sjellë në pozitë me 60 vota koalicionin LAA dhe Vetëvendosjen. SHQIPTARI.eu

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...