Published On: 18 Gusht, 2017

Tetovarët bllokojnë rrugën për Kosovë

Banorët e fshatit Poroj dhe Xhepçishtë në shenjë revolte për mos pastrimin e shtratit të lumit në Poroj, ku para 2 muajve pati vërshime në këtë pjesë, ata u mlodhën duke protestuar.
Sipas tyre gjendja momentale është më e rezikshme se sa para vërshimeve sepse nuk është janë marrë masa afatgjate.
Banorët kërkojnë që autoritetet ta kryejnë punën për të cilën janë zotuar, ndërsa thonë se nëse pushteti lokal dhe ai qendrorë nuk do të marrin masa përkatëse, do të vazhdojnë me protesta./

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...