Published On: 28 Tetor, 2016

Tetovares i publikohen në facebook fotografitë nudo!

Tridhjet e dy vjeçarja A.M. nga Pallçishti i Poshtëm dje ka lajmëruar në polici keqpërdorimin e të dhënave personale, transmeton TetovaSot.

Një person i panjohur në rrjetin social në Facebook ka krijuar disa llogari të rrejshme ku ka postuar fotografi pornografike me çka ia ka dëmtuar nderin dhe imazhin e saj.

Po ndërmerren masa për zbulimin e krijuesit të profileve të rrejshme.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...