Published On: 24 Prill, 2017

Terrorizimi sllavomaqedonas vazhdon ndaj shqiptarëve

Është mbajtur në Shkup protesta kundër platformës së partive shqiptare për gjuhën shqipe dhe kundër formimit të qeverisë së LSDM-së me partitë shqiptare.

Protesta e organizuar me moton “Për Maqedoni të Përbashkët”, kërkuan nga partitë maqedonase ta refuzojnë platformën e partive shqiptare.

Ngjashëm si VMRO DPMNE-ja edhe protestuesit po kërkojnë zgjedhje të reja parlamentare, apo formimin e qeverinë së LSDM-së me ndihmën e deputetëve të VMRO DPMNE-së

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...