Published On: 22 Mars, 2016
Bota |

Terror në Bruksel, xhihadistët gëzohen në web: “E mrekullueshme”

Ali Sadriu, zv/kryetar i komisionit parlamentar për Mbikëqyrjen e Financave Publike, mbrëmë në emisionin “Ekonomia me Erëzën” të transmetuar në KTV, ka dhënë vlerësimet lidhur me shkallën e korrupsionit në të gjitha institucionet shtetërore.

Një prej tyre e ka veçuar si më të korruptuarën.

“Unë mund të flas për këto procese bazuar në raportet e auditorit. Nëse iu referohemi këtyre, atëherë bazuar në një auditim të performancës që ka ndodhur vitin e kaluar në përdorimin e automjeteve dhe servisimit të tyre del se Policia e Kosovës është më e korruptuara, pastaj gjyqësori, Dogana e kështu me radhë”, ka deklaruar deputeti Sadriu, raporton Koha.net.

Ai ka dhënë vlerësimet e tij edhe për tri institucionet që mbikëqyrin shpenzimin e parasë publike.
Për Agjencinë Kundër Korrupsion ka thënë se bën një punë të mirë por ka pak përkrahje nga prokuroria e shtetit.

Ndërkaq për Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publik ka pohuar se “ky institucion me gjithë dobësitë që ka megjithatë ka edhe rezultate”.

“KRPP-ja ka udhëzuar bizneset në procedimin e proceseve në harmoni me dispozita ligjore. Gjithashtu ka avancuar me udhëzime administrative”, ka deklaruar Sadriu.

Kurse për Zyrën e Auditorit të Përgjithshëm ka pohuar se ky institucion është duke bërë një punë të mirë.

“Zyra ka bërë punë të mirë ka konsoliduar një staf bukur të mirë. E keqja qëndron në faktin se kjo zyrë qe një vjet e gjysmë është pa drejtor funksional”, ka thënë Sadriu.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...