Published On: 31 Gusht, 2017

Tërmet në Gjakovë, Pejë e Deçan

  • Qyteti i Gjakovës, Pejës dhe Deçanit janë goditur nga një tërmet pak minuta më parë. Qytetarë të shumtë kanë shkruar në adresë të Express se kanë ndjerë një tërmet të enjten në mbrëmje.

Sipas tyre, tërmeti ka ndodhur rreth orës 22:45 dhe 22:37.

Ata kanë treguar se dridhja e tokës ka zgjatur afro 5 sekonda.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...